Що приготувати на новий рік Коричневої (жовтої) Свині у 2019 році

Святкові страви до Новорічного столу: Рецепти приготування з фото


Що приготувати на Новий Рік Коричневої (жовтої) Свині у 2019 році? Рецепти страв з фото та меню

Гарна  господиня, яка любить дивувати своїх близьких оригінальними та смачними стравами на будь-яке застілля, вже зараз повинна задуматися про те, що приготувати на Новий Рік у 2019 році? Добірку найкращих рецептів можна починати вже зараз. До зустрічі нового 2019 року ще багато часу, тому дещо-які кулінарні шедеври треба випробувати вже зараз, щоб пристосуватися до них. А 31 грудня, щоб уникнути зайвої метушні, у передбачливої господині всі кулінарні шедеври вийдуть на славу.

У цій статті ми відповімо на питання — Що приготувати на Новий рік Коричневої (жовтої) Свині у 2019 році?

Смачні кулінарні рецепти на Новий Рік

За давно сформованою традицією багато хто вибирає рецепти страв до новорічного застілля в залежності від символу наступаючого року. Покровителем нового 2019 року є Коричнева (жовта) Свиня. І тут будь-яка господиня, звичайно ж, запитає, що ж такого приготувати, щоб догодити відданому другові?

Читайте також: Як скласти новорічне меню

Але не біда, адже рецептів різних салатів, гарячих страв і закусок у наш час придумано безліч. Курку, запечену в духовці, завжди можна замінити качкою, гусаком або індичкою, тим більше, що давно доведено, що м’ясо індички набагато корисніше і поживніше, ніж курятина.

Що приготувати на новий рік 2019? Рецепти страв з фото та меню

Які салати приготувати на Новий рік 2019?

З усіх видів салатів самими підходящими до символу 2019 року стануть овочеві або м’ясні види салатів. Ось, наприклад, салат «Мазурка» виходить такий же яскравий і барвистий, як і покровитель наступаючого року, до того ж містить у своєму складі кукурудзяні зерна і червону квасолю.

Салат «Мазурка»:  Рецепт з фото

Які салати приготувати на Новий рік 2019? Рецепти

Інгредієнти:

  • по одній банці законсервованої кукурудзи і червоної квасолі
  • болгарський перець середнього розміру – 1 штука
  • огірки свіжі (можна замінити на консервовані) – 2 штуки
  • 100 г волоських горіхів
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком
  • масло для заправки (краще вибрати оливкове)

Приготування:

  1. Консервовану кукурудзу і квасолю змішати в глибокій широкій чашці, попередньо злити зайву воду з банок.
  2. Додати в чашку порізані кубиками огірки, а болгарський перець найкраще нашаткувати тонкою соломкою.
  3. Щоб швидко подрібнити горіхи, дуже зручно помістити їх в щільний пакет і покатати по ним каталку для тіста. Подрібнені волоські горіхи також додати в салатну миску з іншими інгредієнтами.
  4. Часточки часнику подрібнити в часничниці, посолити, поперчити за смаком і додати масло.
  5. Що можна приготувати для любителів екзотики до новорічного столу? Для них цілком підійде салат з помідорів і авокадо з буряковими листям.

Відео: Як приготувати Новорічний салат Мазурка

Новорічний салат з томатів і авокадо з листям буряка

Інгредієнти:

  • Половина великого або ціле авокадо середнього розміру
  • помідори середнього розміру — 3 штуки
  • половина великого або один дрібний перець болгарський
  • цибуля ріпчаста – 1 штука
  • бурякова гичка — 3-4 листа
  • лимонний сік — 3 столові ложки
  • зелень кінзи, петрушки або кропу
  • оливкова олія для заправки
  • сіль і мелений перець


Новорічний салат з томатів і авокадо з листям буряка

Приготування:

  1. М’якоть авокадо, очищена від кісточок, нарізати шматочками або соломкою, при цьому потрібно полити приготовані шматочки соком лимона, щоб вони не потемніли.
  2. Помідори порізати на тонкі часточки, болгарський перець та цибулю ріпчасту нарізати четвертинками кілець, при цьому, якщо цибулі виходить багато і вона дуже гірка, її кількість потрібно зменшити, щоб не заглушити ніжний присмак авокадо.
  3. Листя бурякової гички нарізати тонкими кучерявим смужками і також побризкати лимонним соком. Зелень кінзи, пертушки або кропу (на любителя) дрібно покришити.
  4. Всі зазначені інгредієнти змішати в салатнику, за смаком посолити і посипати свіжомеленим перцем, заправити оливковою олією і переміщати. Салат готовий!
  5. Не тільки приголомшливо смачними, але і корисними виходять салати з стручкової зеленої квасолі і м’якого сиру «Фета».

Відео: Як приготувати Новорічний салат з овочів

Салат з стручків квасолі та сиру «Фета» з додаванням грінок до новорічного столу

Інгредієнти:

  • зелена квасоля – 250 г
  • сир «Фета» — 90 г
  • чорні оливки – 10 штук
  • мигдаль – 20 г
  • білий багет – 200 г
  • лимонний сік – 3-4 столові ложки
  • 3-4 зубчики часнику
  • кріп
  • сіль, червоний перець
  • оливкова олія

Салат з стручків квасолі та сиру «Фета» з додаванням грінок

Приготування:

  1. Білий хліб нарізати кубиками і обсмажити на сковорідці з додаванням оливкової олії, щоб грінки вийшли більш хрусткими можна їх ще трохи підсушити в духовці. Готові сухарики натерти часточками часнику.
  2. Стручки квасолі розморозити і поварити в окропі 7 хвилин з додаванням столової ложки соку лимона, злити зайву воду і викласти в салатник.
  3. «Фету» нарізати невеликими кубиками, горіхи мигдалю поділити на четвертинки. Зелень нашаткувати.
  4. У салатнику змішати приготовані кубики грінок, стручки відвареної молодої квасолі, кубики сиру, чорні оливки і нарубаний мигдаль.
  5. Заливку для салату приготувати в окремій ємкості, змішавши 2 або 3 столові ложки соку лимона з невеликою кількістю оливкової олії, туди ж можна додати сіль і червоний перець.
  6. Заправити салат і добре перемішати. Приємного апетиту Вам і вашим гостям!
  7. Новорічне застілля майже в кожній родині навряд чи обійдеться без традиційних салатів олів’є та оселедця під шубою. Але, на щастя, новорічні свята досить тривалі, свят буде багато. А що краще приготувати із запропонованих варіантів на кожне свято обирати Вам.

Які закуски приготувати на Новий рік 2019?

Що б такого приготувати з закусок, щоб відповідало року Півня, було смачно і запам’яталося надовго? Домашні роли, ось що зараз дуже актуально, багато їх дуже люблять, до того ж, вони досить прості в приготуванні.

Класичні роли з сьомгою, огірком і сиром. Рецепт приготування

Інгредієнти:

  • 200 г сьомги
  • 150 г твердого сорту сиру
  • свіжі огірки – 2 штуки
  • довгозерний рис – 200 г
  • пресоване листи ламінарії для ролів
  • соус васабі
  • спеціальний килимок для скочування ролів

Для соусу, з яким прийнято подавати роли до столу:

  • сік половини лимона
  • столова ложка яблучного оцту
  • соєвий соус
  • щіпка цукру

Класичні роли з сьомгою, огірком і сиром. Рецепт приготування

Приготування:

  1. Рис промити кілька разів і відварити на повільному вогні обсяг води, який рівно в два рази перевищує обсяг рису. Рис При варінні не солити і не перемішувати, а після охолодити при кімнатній температурі.
  2. Нарізати тонкими довгими смужками огірки, сир і сьомгу.
  3. На килимок для ролів, попередньо обгорнутий плівкою, покласти по центру лист ламінарії. На лист викласти тонкий шар рису, при цьому зверху листа залишити вільний простір і змочити його водою. Це робиться для того, щоб порожня частина мокрого листа скріплювала рол, і він не розвалювався.
  4. Далі по рису провести тонку смужку соусу васабі, смужка повинна проходити не посередині викладеного рису, а ближче до нижнього кінця листа. Вздовж смужки васабі викласти рівномірно соломки огірків, сиру і риби.
  5. Закрутити рол за допомогою килимка. Отриманий рулет розрізати дуже гострим ножем на роли тієї товщини, яка здасться найбільш звичною.
  6. Для соусу, з яким часто подають такі закуски в ресторанах японської кухні, змішати столову ложку яблучного оцту, сік половинки лимона, 2 столові ложки соєвого соусу, додати дрібку цукру.

Зараз готують безліч сортів цих закусок. Не подобається сьомга, можна замінити її вугром або оселедцем. Роли або суші, холодні або запечені, вибір, дійсно, дуже великий, і що саме приготувати з цих модних закусок вирішувати Вам. Може, Ви захочете зробити кілька видів ролів, які так люблять члени вашої родини.

Фаршировані запечені печериці на Новий 2019 рік Коричневої (жовтої) Свині:

  • печериці — кількість штук приблизно 15 (на число гостей), розмір краще вибрати середній, при цьому вони всі повинні бути приблизно одного розміру
  • біла частина цибулі-порею або зеленої цибулі
  • твердий сир — 300 г
  • сухарі для панірування — 2 столові ложки
  • зубчик часнику
  • сіль перець

Приготування:

Заготовити гриби — відрізати у них ніжки біля самої основи, повинні залишитися тільки капелюшки, які потрібно трохи присолити і відкласти, поки готується начинка. Ніжки не викидати!

Фаршировані запечені печериці на Новий рік 2019

Начинка: цибулю порізати кільцями і обсмажити до золотистого кольору, потім додати дрібно нарізані ніжки грибів, покришити зубчик часнику, додати сіль і перець, смажити все це хвилин 7. У висновку смаження додати панірувальні сухарі. Коли начинка охолоне, для соковитості додати в неї частину натертого на дрібній тертці сиру, але не всю.

Читайте також: Смачні рецепти салатів

Готову начинку викласти в капелюшки грибів і прикрити кожну зверху шаром натертого сиру. Помістити на змащене маслом деко і випікати в духовці при 190 градусів 10 хвилин. Сподіваємося, що Ви зрозуміли, що приготувати на Новий рік Коричневої (жовтої) Свині у 2019 році. Залишайтеся з нашим сайтом «Сільське господарство і садівництво» і у Вас усе буде смачно та корисно.