Гарбузова каша з пшоном рецепт приготування з фото та описом
Як правильно приготувати гарбузову кашу з пшоном та молоком
Всі знають, що кашу їсти треба. Якщо її правильно зробити, то вийде смачно. Особливо буде до речі з’їсти таке гаряче блюдо на сніданок дітям і дорослим. Сьогодні Ви дізнаєтеся як правильно приготувати гарбузову кашу з пшоном та молоком.
Опис приготування гарбузової каші з молоком та пшоном:
Таку кашу цілком можна встигнути зварити вранці. Всі дорослі та діти з радістю її вживають, адже вона виходить солодка і дуже яскрава. Можна ще туди додати при подачі горішки або родзинки, якщо любите. Така їжа точно наситить організм на кілька годин.
Інгредієнти:
- Пшоно — 1 Стакан;
- Вода гаряча — 2 Склянки;
- Молоко гаряче — 2 Склянки;
- Гарбуз — 300 Грам;
- Вершкове масло — 3 ст. ложки;
- Сіль за смаком.
Кількість порцій: 6
Як зварити гарбузову кашу на молоці з пшоном
Гарбуз добре вимийте, почистіть від шкірки, наріжте кубиками в 1 см. Пшоно переберіть і промийте проточною водою кілька разів.
Пшоно засипте на дно каструлі. Додайте до нього гарбуз і залийте гарячою водою. Посоліть. Випаруйте воду на невеликому вогні, знімаючи пінку.
Потім влийте молоко. Закрийте кашу кришкою і варіть на повільному вогні до готовності. Це займе ще близько 10-15 хвилин.
В кінці додайте вершкове масло і вимкніть вогонь. При подачі до смаку можете додати в кашу трохи цукрового піску.
Відео: Каша з гарбуза і пшона, покроковий рецепт приготування
На цьому все сподіваємося, що з нашим рецептом гарбузової каші з пшоном та молоком Ви впоралися. Залишайтеся з нашим сайтом «Сільське господарство і садівництво» і у Вас усе буде смачно та корисно.