Новорічний торт «Півень»
Торт у вигляді півня на Новий рік 2018
Новорічний Торт «Півень» — це відмінне рішення для святкового десерту на Новий 2018 рік. Такий торт, зроблений своїми руками в домашніх умовах, здивує і порадує всіх ваших гостей своїм оригінальним видом і неймовірно приємним смаком. А головна принада такого торта в тому, що готувати його зовсім нескладно!
Досить замовляти торти в кондитерських магазинах, так як приготувати Новорічний торт Ви тепер можете самі! А так як Новий рік є часом для чудес, Ви теж в стані створити маленьке диво, приготувавши торт «Півник» для святкового столу. Всі необхідні інгредієнти легко можна знайти в магазині або на кухні, що значно спрощує процес готування.
Читайте також: Рецепт імбирного печива
Торт «Півник» сподобається Вам і Вашим гостям, а зробити його своїми руками Ви можете дуже просто. Головне — візьміть на замітку наш рецепт з покроковими фото, і тоді своїми власними руками ви створите дуже смачний десерт!
Рецепт приготування Новорічного торта з мастики
Насамперед потрібно почати з приготування прикраси для торта з цукрової мастики червоного кольору. Мастику можете придбати в будь-якому магазині або вчинити набагато простіше: купити червоні цукерки, щоб не витрачати часу на оформлення прикраси. Однак, прикраси для торта «Півник», зроблені з мастики, будуть виглядати набагато ефектніше!
Читайте також: Торт Новорічна ялинка
Насамперед слід зробити гребінець для нашого півника. Дивлячись на покрокові фото, Ви можете побачити, який простий цей процес. Мастику потрібно розкачати, потім взяти формочку у вигляді квітки, сформувати візерунок з мастики і згорнути його навпіл. Далі слід зробити дві трубочки з мастики або скористатися зубочистками. Їх слід застромити в «гребінець» і відкласти в сторону на час.
Наступною справою буде створення дзьоба. Його ми також робимо з мастики, тільки тепер уже оранжевого кольору. Робимо саме так, як показано на фото.
Після цього займаємося коржами. Ви можете випекти бісквітні коржі самостійно, а можете купити вже готові, щоб спростити процес готування. Коржі потрібно розрізати на дві частини і гарненько просочити кремом-бізе або будь-яким іншим, який Ви любите. Також добре з цим тортом буде поєднуватися заварний крем.
Тепер слід покрити весь торт кремом, не залишаючи жодного вільного місця. Не шкодуйте крему, так як він ще трохи вбереться в коржі. Зверху обсипте торт стружкою з білого шоколаду або кокосовою стружкою.
Візьміть заздалегідь приготовлений гребінець і встановіть його зверху Новорічного торта.
Потім так само прикріпіть дзьоб нашому півнику. Сформуйте очі з родзинок, прикріпіть їх на торт, і Ваш Новорічний торт «Півник» готовий! Дайте йому трохи постояти в холодильнику і можете подавати до столу.
Виставляємо новорічний торт «Півень» на святковий стіл і пригощаємо їм всіх близьких і гостей. Новорічний торт завжди виходить смачним, швидко печеться і наповнює будинок чарівним ароматом свята. Залишайтеся з нашим сайтом «Сільське господарство і садівництво» і у Вас усе буде смачно та корисно.