Новорічні страви 2019: Що приготувати на новорічний стіл

Покрокові рецепти страв на Новий рік 2019


Новорічні страви на 2019 рік Коричневої (жовтої) Свині або Кабана: Покрокові кулінарні рецепти з фото та відео

Надбанням Нового року є святковий стіл. У нас це свято відзначається з особливим розмахом. Ми готуємо   гарячі страви,  закуски,  салати. У цій статті ми підготували для вас дуже цікаву добірку рецептів новорічних страв 2019. Смачні новорічні страви на 2019 рік: прості і смачні рецепти з фото і відео.

Салати на Новий рік 2019: рецепти з фото

На столі обов’язково повинні бути салати. Нижче ви знайдете невелику добірку простих і смачних салатів на Новий рік 2019.

Як приготувати салат «Цезар» на Новий рік  Рожевої Свинки

Новорічні страви 2019: Салат Цезар

Щоб приготувати салат Цезар будуть потрібні наступні продукти:

  • 1/2 батона, нарізаного кубиками 2*2 сантиметри
  • 20 мілілітрів оливкової олії
  • 2 зубчики часнику видавленого через часникодавку
  • 4 яйця
  • 2 пучка зеленого салату
  • 50 грам анчоусів, розрізаних навпіл
  • 50 грам сиру пармезан натертого на крупній тертці

Для заправки:

  • 1 яйце
  • один зубчик часнику
  • 1 ч.л.соусу
  • 100 мілілітрів оливкової олії
  • сік половини лимона

Приготування:

  1. Додати часник в оливкову олію і обваляти в ньому кубики хліба.Запікати їх на деко в розігрітій до 200°С духовці 10-15 хвилин.
  2. Відварити яйця вкруту і розрізати їх на четвертинки.
  3. Збити в блендері одне сире яйце, часник, 5 анчоусів, ложку гірчиці, вичавлений сік лимона і соус.Потім додати оливкову олію  і знову збити. Якщо заправка вийшла дуже густою, то додайте трохи води і знову збийте.
  4. Перемішати листя салату із заправкою, а зверху розкласти четвертинки яєць, посипати пармезаном і анчоусами.
  5. Спочатку салат «Цезар» був виключно вегетаріанською стравою.Але зараз багато хто бажає додавати в нього грудку або філе курки.Для цього необхідно філе або грудинку курки замаринувати в лимонному соку. Потім приготувати в духовці, охолодити і нарізати скибочками.
  6. Далі все готується як в класичному варіанті салату «Цезар».
  7. Після приготування заправки, перемішати її з листям салату і викласти пірамідкою на блюдо.Зверху прикрашаємо скибочками курки, пармезаном, зеленню і дольками помідорів чері.

Відео: Салат Цезар — рецепт приготування до новорічного столу

Читайте також: Новорічне меню 2018 року Собаки: Рецепти для святкового столу

Новорічні страви 2019: Як приготувати салат з оселедця з селерою

Новорічні страви 2019: салат з оселедця з сельдереєм

Щоб приготувати салат «Цезар» з тунцем, все готуємо як і раніше. Лише потрібно замінити курку тунцем. Також можна за бажанням замінити оливкову олію майонезом. Готуємо салат з оселедця з селерою на Новий рік 2019. Приготувавши такий салат, ви приємно здивуєте своїх гостей.

Для приготування будуть потрібні:

  • Оселедець солоний — 1 шт
  • Стеблова селера — 50 гр
  • Зелене яблуко — 1 шт.
  • Сметана нежирна — 150 мл
  • Журавлина — 30 грам
  • Сіль — за смаком

Спосіб приготування:

  1. Нарізати дрібними шматочками філе оселедця.
  2. Дрібно нарізати селеру.
  3. Нарізати очищене яблуко
  4. Змішати всі компоненти простого і легкого салату, посолити, заправити сметаною.
  5. Салат з оселедця з селерою красиво викласти на блюдо, прикрасити журавлиною.

Відео: Новорічні страви 2019: Салат з оселедця з сельдереєм

Салат з креветками на Новий рік Свині 2019

Новорічні страви 2019: Салат з креветками

Якщо м’ясні салати ви готували вчора, а в холодильнику у вас випадково завалялися креветки і кукурудза, то це послужить основою для вашого салату з креветками. Для його приготування необхідні:

  • Креветки
  • Крабові палички
  • Консервована кукурудза
  • Яйця, сметана, зелень
  • Свіжий або маринований огірок
  • Сіль

Спосіб приготування:

  1. Нарізати дрібно крабові палички.
  2. Відварити креветки і очистити їх.
  3. Нарізативідварені яйця.
  4. Так само робимо з огірками.
  5. Нарізаємо зелень і перемішуємо всі інгредієнти салату з креветками.
  6. Змішати 1:1 майонез і сметану, додаємо 1-2 ч .л кетчупу і заправляємо цим соусом салат.

Якщо ви затятий противник крабових паличок, а рецепт простого і легкого салату вам сподобався, то замініть їх на слабосолену форель.

Відео: Новорічні страви 2019: Салат з креветками

Як приготувати простий і смачний Салат «Родос» на Новий рік Коричневої Свині 2019

Новорічні страви 2019: Салат родос

Рецепт салату «Родос» —  це досить простий рецепт, який в основному складається з овочів. Рецепт салату цілком можна віднести до вегетаріанських. А так як його інгредієнтами є овочі — це значить, що салат «Родос» шалено корисний. Наприклад, одним з його інгредієнтів є маслини.

Користь маслин: в них містяться вітаміни B, C, E, F і P; а також різні кислоти, такі як: лінолева, ліноленова, олеїнова, фенол карбонова та різні інші органічні кислоти; досить багато калію, заліза, фосфору і клітковини. Маслини володіють відмінні цілющими і лікувальними властивостями і не тільки маслини, а й всі продукти, в яких вони містяться. А це означає, що рецепт салату «Родос» теж цілющий і лікувальний.

Рецепт салату «Родос» розрахований на чотири персони. Час приготування: 40 хвилин. Вміст калорій — 200.

Інгредієнти, що входять в салату:

  • 0,5 кг картоплі
  • 4 шт. помідорів
  • 2 шт. червоного солодкого перцю (стручка)
  • 100 г зелено їцибулі
  • 50 г сиру фета
  • 100 г маслин (без кісточок)
  • 1 столова ложка апельсинового соку
  • 50 г петрушки
  • 5 столових ложок оливкової олії
  • 2 столові ложки винного оцту
  • чорний перець мелений, сіль

Салат набуде особливої пікантності, якщо ви додасте в нього дрібно порізаний стручок маленького перчика чилі.

Відео: Незвичний рецепт салату «Грецький»

Спосіб приготування салату «Родос»:

  1. Картоплю необхідно вимити за допомогою щіточки, потім залийте її повністю гарячою водою і доведіть до кипіння, трошки посоліть і варіть близько 25 хвилин. Потім воду злийте, дайте трохи охолонути картоплі, потім очистіть її і наріжте товстими кружальцями.
  2. Помідори вимийте під холодною водою, надріжте їх хрест-навхрест, опустіть помідори на тридцять секунд в киплячу воду, потім перекладіть їх шумівкою на сито і обережно очистіть.Наріжте м’якоть великими шматочками.
  3. Перець (кожен стручок) вимийте, гарненько обсушіть за допомогою серветки, розріжте стручки перцю навпіл, потім видаліть з них серцевину з насінням, наріжте м’якоть неширокими смужками.
  4. Зелену цибулю гарненько вимийте, обсушіть серветкою і наріжте тоненькими кільцями.Сир фета потрібно обережно нарізати кубиками,м а маслини кільцями. Петрушку (зелень) вимийте під холодною проточною водою, обсушіть і дрібно поріжте.
  5. Для соусу необхідно змішати винний оцет, оливкову олію і апельсиновий сік.Всі інгредієнти салату ретельно перемішайте, поперчіть і посоліть. Салат заправте соусом — і можна подавати до столу.

Смачного!

Гарячі страви на Новий рік Коричневої Свині 2019

Новорічне блюдо 2019: Свинина в горщиках по-селянськи

Новорічні страви 2019: Свинина в горщиках

Інгредієнти для приготування:

  • Свинина — 0,5 кг
  • Картопля-3 шт.
  • Квасоля відварена або консервована -150 г
  • Цибуля — 3 шт.
  • Соняшникова олія — 2 ст.ложки
  • Бульйон або вода — 1,5 склянки
  • Лавровий лист
  • Сіль і перець за смаком

Приготування:



  1. Промити м’ясо, нарізати його на невеликі шматочки, посолити, поперчити і обсмажити.Якщо на шматочках є сало, то в процесі нагрівання воно витопиться і олія для обсмажування не буде потрібна. Рум’яна кірочка, що утворюється на його поверхні, збереже м’ясо соковитим.
  2. Поки м’ясо смажиться, почистимо картоплю і цибулю.Перекладемо м’ясо в підготовлені горщики, а на сковороді, де обсмажувалося м’ясо, спасеруємо цибулю.
  3. У горщиках всі інгредієнти будуть розкладатися шарами.На м’ясо викладемо нарізану картоплю, потім квасолю і останній шар – знову цибуля. Заливаємо все підсоленим бульйоном або водою так, щоб до верху кришки залишалося 2-3 см.
  4. Додамо лавровий лист, знову перчимо, закриємо кришкою і ставимо горщики на деко в холодну духовку.Деко легше відмити, якщо «збіжить» їжа, ніж духовку.

Радимо прочитати: Новорічні салати: рецепти з фото

Відео: Свинина в горщиках по-селянськи на Новий Рік

Чим накриємо свинину в горщиках?

Замість звичайної кришки можна використовувати пельменне тісто. Додамо в стакан холодної води 1 яйце і 1/2 чайної ложки солі і все перемішати. Просіюємо 3 склянки борошна, вливаємо в заглиблення в центрі суміші і замішуємо круте тісто. Розкачуємо його, вирізаємо кружечки і накриємо ними горщики, ретельно защіпуючи по краях.

Також можна використати здобне тісто. Замість води буде стакан кефіру або кислого молока. На 3 склянки борошна візьміть 1 яйце, 100 г масла або маргарину і 1/2 чайної ложки солі, 1/2 чайної ложки цукру і 1/2 чайної ложки харчової соди. В цьому випадку тісто замішуємо не так круто. Потім його також розкачують, вирізають кружечки і накривають тістом горщики.

Дістаємо з духовки ароматну свинину в горщиках, а з нею — смачний хліб. На середньому вогні блюдо тушкується 45-60 хвилин. Зазвичай до нього подають салати з солоних овочів і грибів.

Різотто з куркою до Новорічного столу

Новорічні страви 2019: різотто з куркою

Популярна страва італійської кухні прийшла до нас з північних районів Італії, де вирощували круглозерновой рис з м’якою структурою — сорт арборіо.

Ми будемо готувати різотто з куркою.

Інгредієнти:

  • Куряча грудка -300 г
  • Рис арборіо — 1,5 склянки
  • 1 цибулина
  • 1 зубчик часнику
  • 3 ст.ложки оливкової олії
  • 4 ст.ложки білого сухого вина
  • Сир пармезан -100 г
  • Шафран або мелена куркума
  • Чорний перець, лавровий лист, сіль

Приготування:

  1. Спочатку приготуємо бульйон. Відокремимо куряче м’ясо від кісток. Кісточки залливаємо водою і ставимо каструлю на плиту. Доведемо бульйон до кипіння, знімемо піну  і зменшимо вогонь. У процесі варіння курячий бульйон повинен бути постійно гарячим.
  2. Куряче м’ясо наріжемо на дрібні шматочки і обсмажимо в олії до готовності.
  3. Шафран замочимо в гарячій воді.Цибулю і часник наріжемо дрібними кубиками, додамо чебрець, лавровий лист і обсмажимо все на оливковій олії. Додаємо рис і будемо його тушкувати, постійно помішуючи, на середньому вогні до прозорості.
  4. Після цього влити вино і, як тільки воно випарується, додамо трохи гарячого курячого бульйону і перемішаємо рис.
  5. Якщо бульйон вбрався в рис, то знову його додамо, поки не буде досягнута необхідна кремоподібна консистенція страви.
  6. Ні на хвилину не можна відлучатися від плити — різотто необхідно постійно помішувати, причому страва повинна тихенько булькати, а не кипіти на повну силу.
  7. Через 20 — 30 хвилин додамо до рису обсмажене куряче м’ясо.
  8. Особливу пікантність додасть різотто тертий сир пармезан, доданий в кінці варіння.Наповнимо тарілки різотто, прикрасимо гілочками базиліка цю страву і подамо на стіл.

Різотто з куркою готове. Смачного!

Новорічні страви 2019: «Гнізда» з соковитим м’ясом – покроковий рецепт

Новорічні страви 2019: гнізда з м`ясом

«Гнізда» з соковитим м’ясом, окрім м’яса містять ще помідори, цукіні і зелень. Тому ця страва шалено корисна.

Блюдо містить помідори, які вважаються корисними, тому що містять лікопен, який запобігає появі раку та мутації ДНК, помідори багаті мінеральними солями, залізом, йодом, цинком, магнієм, натрієм, марганцем та й вітамінів в них не мало: В, В2, В6, А, Е, РР, К.

Цукіні також дуже корисні, тому що містять безліч вітамінів, в тому числі вітаміни групи В, так само цей сорт кабачка містить в собі органічні кислоти, а ще й фосфор, калій, залізо і кальцій.

«Гнізда» з соковитим м’ясом готуються приблизно 35 хвилин і рецепт розрахований на одну порцію. Вміст калорій в одній порції — 710. Білків близько 35 г, жирів близько 24 г, вуглеводів близько 8 г.

Інгредієнти, що входять до складу рецепта Гнізда з соковитим м’ясом:

  • 2 шт.зеленої цибулі (стебла)
  • 1 помідор
  • 0,5 шт.цукіні
  • 1 чайна ложка вершкового масла з травами
  • Мелена паприка
  • 100 г нарізаної яловичини
  • 1 зубчик часнику
  • 50 мл курячого бульйону
  • 100 г спагетті
  • 2 шт.естрагону (гілочки)
  • 2 шт.базиліка (гілочки)
  • 1 столова ложка томатної пасти
  • 2 чайні ложки сметани

Відео: Як приготувати «Гнізда» з соковитим м’ясом – покроковий рецепт

Спосіб приготування за рецептом:

  1. Зелену цибулю необхідно промити під проточною холодною водою, обсушити на паперовому рушнику чи серветці, а потім нарізати кільцями.
  2. Помідор потрібно для початку помити під проточною холодною водою, витерти паперовим рушником або серветкою, потім нарізати його на шматочки.
  3. Цукіні не знадобиться цілим, тому протріть його вологим паперовим рушником і розріжте навпіл.Потім цю половинку наріжте соломкою.
  4. Поставте сковороду на вогонь і розтопіть вершкове масло, додайте туди зелену цибулю і тушкуйте.
  5. Потім в сковороду викладіть фарш і обсмажуйте рубану яловичину до тих пір,поки вона не стане розсипчастою, потім поперчіть, посоліть, додайте в якості приправи мелену паприку.
  6. Наступний крок — це додавання пропущеного через прес або часникодавку часнику, потім додайте шматочки помідора і соломку з цукіні і тушкуйте.Через чотири хвилини влийте 50 мл курячого бульйону і, не забуваючи помішувати, тушкуйте всі інгредієнти протягом трьох хвилин на слабкому вогні.
  7. Спагеті відваріть до повної готовності.
  8. Зелень промийте під проточною холодною водою, листочки обскубіть і подрібніть, а потім додавайте в соус.Після цього соус заправте однією столовою ложкою томатної пасти і двома чайними ложками сметани, все перемішайте.
  9. Спагеті необхідно злити, потім накрутити на вилку, щоб вийшли «гнізда» і викласти на тарілку (в деяких супермаркетах продаються вже скручені спагетті в вигляді «гнізд», це дуже зручно). При подачі до столу «гнізда» полийте м’ясним соусом, а в якості прикраси можете використовувати естрагон (за бажанням).

Смачного!

Готуємо тефтелі в сметанно-томатному соусі на Новий рік 2019

Новорічні страви 2019: тефтелі в томатно-сметанному соусі

Інгредієнти:

  • Фарш свинячо-яловичий — близько 700 грам
  • Півсклянки сирого рису
  • Дві головки цибулі
  • Кип’ячена вода
  • Будь-якао лія для смаження
  • 1 болгарський перець
  • 1 морквина
  • Перець, сіль – за смаком

Для соусу:

  • Спеції — за смаком
  • Томатна паста
  • Сметана

Приготування:

  1. На самому початку рис слід відварити в трохи підсоленій воді до готовності. Після чого охолодити і відправити до фаршу. Цибулю почистити, нарізати кубиками і обсмажити до м’якості в будь-якій олії на сковороді.
  2. Обсмажену цибулю відправити до фаршу.За смаком посолити, також поперчити і влити півсклянки крижаної води, добре вимішати. З цього фаршу наліпити тефтельок і обсмажити їх тільки до рум’яності на сковороді.
  3. Після цього рум’яні тюфтельки перекласти на деко.У тій же сковороді, де обсмажувалися тефтельки, злегка пропасирувати подрібнений болгарський перець і моркву.
  4. Потім до моркви і перцю додати томатну пасту і трохи влити окропу.Як тільки соус закипить, залити ним  тефтельки і відправити в духовку. Запікати в середньому двадцять хвилин, після чого додати сметану, обережно розмішати і відправити в духовку ще на десять хвилин.
  5. На тарілочку покласти пару тефтельок в соусі і з будь-яким гарніром подати до столу.

Відео: Тефтелі в сметанно-томатному соусі на новорічний стіл

Десерти на Новий рік 2019: покрокові рецепти з фото

Оригінальні новорічні страви 2019: млинці з начинкою

Новорічні страви 2019: млинці з начинкою

Добре придумали наші предки — смажити млинці відразу з начинкою. А начинку для млинців можна обрати на свій смак і колір, як і начинку для тарталеток. Це можуть бути фрукти, м’ясо, морепродукти.

Для приготування млинців з яблучною начинкою знадобиться:

  • Борошно — 2 склянки
  • Яйця- 4 шт.
  • Масло вершкове — 50 гр
  • Молоко — 3 склянки
  • Цукор-пісок — 1 ст.л.
  • Яблуко — 5 шт
  • Сіль — 1 ч.л.

Спосіб приготування:

  1. Відокремлюємо білки від жовтків.
  2. Змішуємо жовтки з цукром, молоком, маслом і додаємо сіль.
  3. Збиваємо міксером або вручну, поступово додавати борошно.
  4. Додати білки і ретельно перемішати.Очистити яблука від шкірки. Нарізати кільцями.
  5. Нагріваємо сковороду, наливаємо олію.
  6. Кладемо шматочки яблук і заливаємо їх тістом для млинців.
  7. Перевертаємо і смажимо як звичайні млинці.Поки вони не охололи, звертаємо трубочкою і посипаємо цукром.

Смачненький десерт готовий для насолоджування вашими гостями або в тісному сімейному колі. Така страва навіть порадує діток!

Смачного!

Печиво «День і ніч» на Новий рік 2019 – оригінальний покроковий рецепт

Новорічні страви 2019: печиво день і ніч

У кожної людини є своя лінія долі або лінія життя. Вона буває як чорна, так і біла. Завжди на зміну одній йде друга. Те ж  саме, як день і ніч, які змінюють одне одного. День — це біла лінія, а ніч — чорна. Такі лінії бувають і в кулінарії. Хочу познайомити вас з дуже смачним печивом, яке так і називається — День і ніч.

Для приготування беремо такі інгредієнти:

  • Пачка маргарину — 200 гр.
  • Цукор — 200 гр.
  • Один пакетик ванільного цукру
  • 2 яйця
  • 1 столова ложка какао
  • Борошно — 400-500гр, можливо і більше.
  • 1 ч.л. розпушувача або 0,5 ч.л. харчової соди, погашеної оцтом.

Відео: Новорічні страви 2019: Печиво «День і ніч»

Приготування:

Перш за все, маргарин повинен бути м’яким. Розітремо його з цукром і ванільним цукром. Додамо яйця, і знову добре вимішаємо.

Тепер, якщо ви не берете розпушувач, то додаєте в маргарин з яйцями гашену соду. Якщо все-таки, хтось вважає за краще використовувати розпушувач, то спочатку перемішаємо його з невеликою кількістю борошна і тоді це ж борошно додаємо до маргарину. Залишилося добре вимішати тісто, але тісто не повинно бути занадто тугим.

Поділяємо тісто на дві рівні половинки. В одну з них додаємо какао, і знову вимішуємо тісто. У вас вийшло дві кульки двох кольорів.

Тепер розгортаємо ці кульки за допомогою качалки у формі квадратиків. На один квадратик викладаємо інший. Який на який — це, як вам хочеться: можна і чорний на білий, можна і білий на чорний. До речі, хто не знає такого рецепта, хочу попередити, що тісто може рватися. Тому переносити один квадратик на інший потрібно обережно, можна це зробити за допомогою качалки, накрутивши тісто на качалку, а потім легенько розмотавши на іншому квадраті. 

Квадрати можуть бути не рівними, але це не страшно. Обережно скручуємо квадратики у вигляді рулету і нарізаємо на шматочки приблизно в 1 см завтовшки. Розрівнюємо ножем і викладаємо на деко в якому будемо випікати. Деко змащуємо жиром або соняшниковою олією, або використовуємо пергамент для випічки. Наше печиво ставимо в духову піч, попередньо розігріту до температуры 180оС. Випікаємо лише 15-20 хвилин. Спочатку буде м`яке  печиво, але потім, после того, як ви вже витягнете з духовки, і оно охолоне, стане твердим и хрумким. Тільки не спаліть, воно печеться швидко!!!

Смачного!

Новорічні страви 2019: Англійський шоколадний рулет

Новорічні страви 2019: англійський шоколадний рулет

Англійці дуже люблять солодощі, і їх традиційним десертом здавна вважаються різні рулети. Безумовно, вони дуже ніжні і смачні, проте лише тому, що їм не відомий який-небудь рецепт млинців із солодкою начинкою. Лише на Русі знають про млинці та постійно їх готують. Але не будемо вдаватися в традиційні десерти, а краще розглянемо інгредієнти і спосіб приготування англійського шоколадного десерту.

Отже, для основи потрібно:

  • 6 яєць
  • 100-150 гр. цукрової пудри
  • два літри какао
  • 175 г чорного шоколаду
  • цедра одного апельсина

Яйця розділимо на жовтки і білки. У білки додаємо сіль і збиваємо до стану міцної піни. Жовтки збиваємо і одночасно додаємо цукрову пудру, після цього додаємо какао, цедру апельсина і розтоплений шоколад. Ставимо в духовку на 15 хвилин на середній вогонь. У цей час можна приготувати начинку.

Варіант 1 – полунична начинка. 200-300 гр. мороженої полуниці розморозити. Злити сік, змішати з 100 г вершків, цукровою пудрою і однією столовою ложкою борошна. Цю масу в мікрохвильовці перетворити за 2 хвилини в заварний крем, куди додати подрібнені ягоди.

Варіант 2 – апельсинова начинка. Апельсин, з якого знімали цедру, почистити до м’якоті, яку порізати шматочками. Вичавити сік, додати борошно, вершки і цукрову пудру і зробити крем в мікрохвильовці. За цей час вже готова основа. Перевертаємо папером вгору на пергаментну підкладку, швидко чистимо від паперу і поливаємо начинкою-соусом. Скручуємо за допомогою підкладки. Даємо постояти.

Відео: Англійський шоколадний рулет — ізюминка новорічного столу

Новорічні страви 2019: Печиво з горіхами – покроковий рецепт

Новорічні страви 2019: печиво з горіхами

 Для приготування цього печива необхідно:

  • 400 гр борошна
  • 130 гр вершкового масла
  • 1 яйце
  • 120 гр цукру
  • 1/4 ч. л. солі
  • 100 гр подрібнених горіхів

Приготування:

Щоб приготувати таке печиво, необхідно в просіяне борошно додати цукор і сіль. Потім додаємо розтоплене масло, яйце, горіхи, подрібнені в блендері. Тепер швидко замішуємо тісто, скручуємо його в кульку, замотуємо в фольгу і ховаємо в холодильник на годину.

Через годину розкочуємо його частинами на дошці, посипаною борошном і вирізаємо печиво за допомогою формочок. Пласт тіста розкочуємо завтовшки 0,5-0,8 см. Викладаємо все на великий лист пергаменту, змащуємо печиво яйцем і випікаємо в духовці при температурі 230 градусів протягом 10-15 хвилин. В кінці, як завжди можна притрусити цукровою пудрою. 

На цьому ми завершуємо нашу статтю «Новорічні страви 2019». Сподіваємося, що наші поради допоможуть вам незабутньо і вишукано зустріти Новий 2019 рік — рік Коричневої (жовтої) Свині або Кабана. Ще більше корисних порад до святкування ви можете знайти на нашому сайті. Нехай щастить і до нових зустрічей!