Як приготувати рулетики з баклажанів: покроковий рецепт приготування
Смачні рулетики з баклажан та помідорів
Прекрасний дієтичний обід або гарнір до основної страви! Інградієнти для приготування:
- Баклажан (маленький) 1 шт.
- Помідор 0,5 шт.
- Морква (маленька) 1 шт.
- Цибуля (маленька) 1 шт.
- Рослинна олія
- Сіль, перець, сухий мелений часник за смаком
Як приготувати смачні рулетики з баклажанів:
Баклажани нарізаємо вздовж і присипаємо сіллю. Відкладаємо в сторону хвилин на 10.
Прожаримо дрібно порізану цибулю на рослинній олії до прозорості.
Додаємо натерту на тертці моркву і дрібно порізаний помідор. Солимо, перчимо, додаємо часник, наливаємо трохи води, закриваємо кришкою і тушкуємо ще хвилин 10.
Скибочки баклажана сполоснути, обсмажити з двох сторін до м’якості на сковороді з невеликою кількістю рослинної олії. Готові скибочки промокнути паперовим рушником від зайвого жиру.
Кладемо на серединку кожної скибочки нашу начинку і загортаємо в рулетики. Скріплюємо зубочисткою, щоб не розвалилися.
Відео: Рулетики з баклажанів та помідор
Сподіваємося, що Ви розібралися як приготувати рулетики з баклажанів, і вони у Вас вийшли апетитними та смачними. З вами був Ваш улюблений сайт xpert.com.ua, залишайтеся з нами та читайте наші рецептики.