Новорічний торт «Ялинка» — рецепт приготування

Торт Новорічна ялинка: Рецепт новорічного торта


Як приготувати Новорічний торт "Ялинка" - рецепт з фото

Новорічний торт «Ялинка» — це оригінальна варіація на тему «Мурашника». Якщо Ви любите цей різновид солодкої випічки, наш рецепт точно доведеться вам до душі. А супроводжують його покрокові фото, що значно полегшать процес готування.

Декор торта «Ялинка» розрахований, перш за все, на самих маленьких членів сім’ї, але його смакові якості сподобаються всім, від малого до великого. До того ж, такі тематичні ласощі стануть справжньою прикрасою новорічного столу, нікого не залишивши байдужим.

Читайте також: Як приготувати різдвяне печиво

Рецепт новорічного торта «Ялинка» досить простий, так що Ви впораєтеся з його приготуванням легко і швидко. Також швидко і легко його з’їдять ваші гості і домочадці. Що ж, настав час приступати до готування, а то до Нового року ще стільки всього треба встигнути!

Інградієнти для приготування Новорічного торта:

  • Борошно пшеничне (3,5 склянки);
  • Курине яйце(3 шт.);
  • Коричневий тростинний цукор (200 г.);
  • Вершкове масло (500 г.);
  • Сметана 30% жирності(2 ст.л.);
  • Згущене молоко (згущене молоко) (2 банки);
  • Волоський горіх (100 г.);
  • арахіс в шкаралупі (100 г.);
  • мигдаль солодкий (100 г.);
  • гіркий шоколад (200 г.);
  • Вершки 35% жирності (120 г.);
  • Харчова сода (1/2 ч.л.);
  • Харчова сіль (щіпка);
  • Посипка кондитерська (для прикрас).

Приготування Новорічного торту «Ялинка»

Яйця гарненько збиваємо з цукром. У готову суміш кладемо сметану, 200 г м’якого вершкового масла, борошно, дрібку солі, гашену оцтом соду і ванільний цукор. Вимішуємо еластичне тісто. Формуємо з тіста рулетики і ставимо їх в холодильник застигати (20-30 хв).

Як приготувати Новорічний торт "Ялинка"

Опускаємо банку згущеного молока в воду і варимо іриску (близько 1 ч).

Приготування Новорічного торту "Ялинка"

Обсмажуємо арахіс. Мигдаль ріжемо навпіл. Волоські горіхи і смажений арахіс товчемо в ступці, але не в борошно.



Новорічний торт "Ялинка": домашній рецепт. Прикраса...

Змішуємо всі горіхи.

Торт «Ялинка»: рецепт

Дістаємо з холодильника рулетики тіста і пропускаємо їх через м’ясорубку.

Торт «Новорічна ялинка»: рецепт приготування з фото

Те, що вийшло, викладаємо на застелений пергаментом піднос і відправляємо на 15 хв. в нагріту до 180 градусів духовку.

Ялинка рецепт, інгрідієнти, як готувати

Охолоджену готову випічку з’єднуємо з горіховим міксом.

Торт &Ялинка гори& рецепт, інгредієнти та як готувати

У відварене і охолоджене згущене молоко додаємо 300 г м’якого вершкового масла. Розмішуємо до однорідності, але не збиваємо!

Торт Новорічна ялинка. Рецепт новорічного торта.

Тепер всипаємо туди горіхово-борошняну суміш. Основа торта «Ялинка» готова.

Новорічний торт Ялинка. Кулінарний рецепт.

Тепер зовні надаємо їй форму ялинки, даємо застигнути, а потім зрізаємо все зайве.

Рецепт новорічного торта Ялинка

На водяній бані розтоплюємо в вершках чорний шоколад і покриваємо їм зверху нашу ялинку.

Торт Листкова ялинка. Рецепт з покроковими фото

Заздалегідь з марципану створюємо декор (ялинки, сердечка, сніговички і т. п.).

Смачний рецепт - торт “Новорічна Ялинка”

Прикрашаємо марципановим декором нашу «новорічну ялинку».

Торт Новорічна ялинка: Рецепт новорічного торта

Виставляємо новорічний торт «Ялинка» на святковий стіл і пригощаємо їм всіх близьких і гостей. Новорічний торт завжди виходить смачним, швидко печеться і наповнює будинок чарівним ароматом свята. Залишайтеся з нашим сайтом «Сільське господарство і садівництво» і у Вас усе буде смачно та корисно.