Як зробити малосольні огірки: швидкий рецепт з фото

Приготування малосольних огірків: кулінарний рецепт з фото


Як зробити малосольні огірки етапи приготування Як зробити малосольні огірки етапи приготування

1. Спочатку промиваємо огірки і заливаємо холодною водою, залишивши їх так на 2 години. При застосуванні даної процедури огірки будуть твердими і хрустящими.

2. Поки наші огірки замочуються у холодній воді, ми готуємо спеції. Беремо часник, чистим його, потім нарізаємо невеликими шматочками червоний перчик, чистимо корінь хрону і теж нарізаємо невеликими шматочками.

3. Наступним етапом на дно каструльки беремо і викладаємо наші спеції. На спеції викладаємо огірки, на верх, знову спеції. І так далі.

4. Виклавши наші огірки та спеції до каструльки, приступаємо до приготування розсолу. На 1 літр води беремо 2 ложки солі (бажано без гірки), потім приготований розсіл додаємо до огірків. Потрібно, щоб розсіл залив повністю огірки.



5. Після цього беремо листя хрону і накриваємо зверху наші огірки. Бажано, щоб листя було чимало від цього залежить чи будуть огірки хрумкими чи ні. По бажанню можна додати листя смородини чи вишні.

Приготування малосольних огірків

Читайте також: Огірки з кетчупом Чилі Торчин

До відома: Заливати наші огірки можна 2 способами

1. Гарячею водою (будуть готові через добу)

2. Холодною водою (будуть готові через 3 дні)

Інгредієнти

  • Огірки 600-700 гр
  • Часник 2-3 зубчики середнього розміру
  • Хрін (корені і листя) 3-4 шт
  • Перець червоний гіркий 1 шт
  • Кріп 1/2 пучка
  • Сіль (велика, що не йодована) 2 ложки бажано без гірки)
  • Вода 1 літр

Приготування малосольних огірків відео

На цьому ми будемо прощатися сподіваємося що Ви зрозуміли як зробити малосольні огірки і зможете з легкістю впоратися з приготуванням малосольних огірочків, а взимку будете із задоволенням відкривати баночку з такими смачними і пікантними огірочками. До нових зустрічей наші шановні читачі, сподіваємося наша стаття «Як зробити малосольні огірки» була корисна Вам. З вами був ваш улюблений сайт «Сільське господарство та садівництво«.