Новорічні салати: Кращі рецепти приготування з фото

Смачні рецепти салатів з фото на Новий Рік

Новорічні салати 2019: Смачні рецепти приготування Новорічних Салатів з фото на Новий Рік Свині

Одне з лідируючих місць на святковому столі по праву займають Новорічні салати. Ця категорія страв настільки різноманітна, що з їх вибором для новорічного бенкету визначитися досить не просто.

Новорічні салати 2020 можна приготувати практично з усіх продуктів. Особливу перевагу слід віддати овочам, фруктам, різноманітній зелені. Салати повинні бути строкатими і ошатними. Добре якщо будуть переважати червоні, жовті і всі відтінки цих квітів.

Подачу салату можна урізноманітнити: подати у великому салатнику, в порційних креманках або келихах.
Також хороші листкові салати, тому що практично будь-який з них можна обіграти і перетворити в сніжинку, рукавичку, Снігура, хлопавку, Діда Мороза, годинника та інших символів Нового року, закликавши на допомогу свою фантазію.

Читайте також: Що приготувати на Новий Рік

Заправляти салати краще соусами домашнього приготування, а не магазинними. Така їжа буде набагато корисніше і смачніше. У 2020 році вітаються прості нехитрі рецепти салатів. Тому нижче представлена добірка саме таких рецептів.

Смачний Новорічний салат 2020 «Феєрверк»

Це яскраве блюдо виглядає дуже святково і феєрично. Буяння фарб і прості інгредієнти — це саме те, що сподобається символу 2020 року.

Смачний Новорічний салат на 2020 рік.

Інградієнти:

  • 4 яйця;
  • 3 болгарських перців (зелений, червоний, жовтий);
  • 200 гр. шинки;
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 2 середніх томатів;
  • майонез для заправки.

Приготування:

Для початку варимо круто яйця, солим трохи воду. Чистимо, розрізаємо вздовж і витягуємо жовтки в окрему тарілочку. Білки нарізаємо соломкою середньої товщини. А жовтки розтираємо в крихту. Ретельно миємо всі овочі. З перців видаляємо серцевину, а м’якоть нарізаємо соломкою. Теж робимо з шинкою і томатами. Очищену цибулину розрізаємо вздовж. Поділяємо на пір’я, нарізаємо її поздовжніми смужками. Щоб позбавити цибулю від «агресивності», заливаємо її окропом на 5-7 хвилин, а після промиваємо холодною водою.

Читайте також: Меню на Новий Рік

Тепер починаємо формувати «феєрверк». На велику плоску тарілку викладаємо по колу інгредієнти. Спочатку йде шар цибулі з шинкою, їх розкладаємо упереміш. Далі за таким же принципом розміщуємо перець і яєчні білки. Зверху по колу викладаємо часточки помідорів, між ними малюємо майонезом полосочки. Центр салату засипаємо тертими жовтками.

Відео: Як приготувати смачний салат на Новий Рік у формі Феєрверку

НОВОРІЧНИЙ САЛАТ ЗАКУСКА на 2020 рік ЩУРА

Крабові закуски в формі мишок на новорічний стіл! Зараз в моді традиція готувати на новорічний стіл салати і закуски в формі наступаючого символу року. Але при цьому не хочеться експериментувати з новими інгредієнтами. Пропоную спробувати приготувати салат з крабовими паличками в формі мишок.

 

 

Крабові закуски в формі мишок на новорічний стіл.

ІНГРЕДІЄНТИ НА 4 ПОРЦІЇ:

  • крабові палочкі 180 гр.
  • вершковий сир 140 гр.
  • яйця 2 шт.
  • твердий сир 50 гр.
  • Часник 2 зуб.
  • редис 2 шт.
  • Перець горошком 15 шт.
  • Сіль за смаком

Приготування салату в формі щура на новий рік

Крок 1. Підготувати зазначені продукти за списком. Крабові палички (одну крабову паличку відкласти цілою в сторону) потрібно трохи заморозити і натерти на дрібній тертці. Якщо вони погано натираються, то дуже дрібно порізати. У мене вони погано натиралися, тому частина я натерла, частину дуже дрібно порізала. 1/3 натертих крабових паличок відкласти в сторону, інші скласти в глибоку миску.

Салат у вигляді мишки на новий рік.

Крок 2. До подрібненим крабовим паличкам додати вершковий сир. Вершковий сир можна замінити на плавлений сир, але його потрібно буде також натерти на дрібній тертці (попередньо трохи заморозити, щоб легше натирався).

салат криска на новий рік.

Крок 3. Зварені і охолоджені яйця очистити від шкаралупи і також натерти на дрібній тертці. Додати подрібнені яйця в миску до раніше підготовлених інгредієнтів.

салат у вигляді щура.

Крок 4. Зубчики часнику очистити і пропустити через прес, додати в салат. Твердий сир натерти на дрібній тертці і теж додати в миску і перемішати. Спробувати на сіль, при необхідності підсолити. Прибрати підготовлену масу в холодильник на півгодини. Вона охолоне і буде легше з неї робити мишок.

салат щур на новий рік 2020.

Крок 5. З крабової палички нарізати тонкі смужки — це будуть хвостики мишок. Свіжий редис помити і тонко порізати кружальцями, потім розрізати навпіл — це будуть вушка мишенят. Горошки чорного перцю будуть імітувати ніс і очі. Тільки не забудьте про це попередити всіх, щоб не з’їли разом з мишами! Розділити масу на 7 — 9 частин, з кожної скачати кульку і надати форму груші. Обваляти кожну заготовку в відкладеної крабової стружці.

салат у вигляді щура - фото.

Крок 6. Кожній мишці вставити вушка з редису, очі з чорного перцю і хвостики з крабовими палички. Викласти підготовлених мишок на красиве блюдо, викласти шматочки сиру і можна подавати до столу.

салат мишка.

Це дуже хороша традиція прикрашати новорічний стіл не тільки святковим декором, а й оригінальними стравами. Господині можуть проявити свій кулінарний талант і багату фантазію, вигадуючи страви різні за складом та зовнішнім виглядом, а всім гостям і домочадцям такий стіл запам’ятається на довгі роки.

новорічний салат - криска.

Крабовий салат у вигляді мишок дуже простий за складом, а зробити з нього тварин не складе великих труднощів. Тому пропоную включити цю закуску в меню святкового столу на Новий 2020 год!

Новорічний салат з язиком та грибами

Цей салат досить простий у приготуванні і досить низькокалорійний, що не може не радувати представниць жіночої статі. Оскільки святковий стіл найчастіше перевантажений жирною і важкою їжею, то це блюдо стане справжнім порятунком для печінки.

Складові:

  • 300 гр. язика (відвареного);
  • 100 гр. маринованих грибочків;
  • 1-2 салатних огірка;
  • 1 ст.л. французької гірчиці;
  • 1 головка цибулі;
  • 1 ст.л. домашнього майонезу.

Приготування:

Язик ретельно промиваємо, замочуємо на кілька годин. Потім варимо до готовності, додавши в бульйон кружечки морквини, цибулину, різні коріння, сіль і перець. Остиглий язик очищаємо від товстої шкірки, що покриває його, і нарізаємо соломкою.

Наступним кроком буде обробка цибулі. Цибулину чистимо, нарізаємо півкільцями. Щоб він не гірчила в салаті, заливаємо на 10 хвилин окропом, додавши 1 ст.л. цукрового піску. Потім маринад зливаємо, а цибулю просушуємо.

Смачні рецепти салатів з фото на Новий Рік

Миті огірочки ріжемо соломкою. Мариновані грибочки також нарізаємо довгастими шматочками. Всі інгредієнти складаємо в миску, доводимо до бажаного смаку, додаючи потрібну кількість солі і перцю. Окремо змішуємо майонез з горчичкой, заправляємо приготовленим соусом новорічний салат. Подаємо страву в  салатнику або порційно, прикрасивши зверху гілочкою петрушки. Залишайтеся з нашим сайтом «Сільське господарство і садівництво» і у Вас усе буде смачно та корисно.