Новорічні салати: Кращі рецепти приготування з фото

Смачні рецепти салатів з фото на Новий Рік


Новорічні салати 2019: Смачні рецепти приготування Новорічних Салатів з фото на Новий Рік Свині

Одне з лідируючих місць на святковому столі по праву займають Новорічні салати. Ця категорія страв настільки різноманітна, що з їх вибором для новорічного бенкету визначитися досить не просто.

Новорічні салати 2019 можна приготувати практично з усіх продуктів. Особливу перевагу слід віддати овочам, фруктам, різноманітній зелені. Салати повинні бути строкатими і ошатними. Добре якщо будуть переважати червоні, жовті і всі відтінки цих квітів.

Подачу салату можна урізноманітнити: подати у великому салатнику, в порційних креманках або келихах.
Також хороші листкові салати, тому що практично будь-який з них можна обіграти і перетворити в сніжинку, рукавичку, Снігура, хлопавку, Діда Мороза, годинника та інших символів Нового року, закликавши на допомогу свою фантазію.

Читайте також: Що приготувати на Новий Рік

Заправляти салати краще соусами домашнього приготування, а не магазинними. Така їжа буде набагато корисніше і смачніше. У 2019 році вітаються прості нехитрі рецепти салатів. Тому нижче представлена добірка саме таких рецептів.

Смачний Новорічний салат 2019 «Феєрверк»

Це яскраве блюдо виглядає дуже святково і феєрично. Буяння фарб і прості інгредієнти — це саме те, що сподобається символу 2019 року.

Смачний Новорічний салат 2019 «Феєрверк»

Інградієнти:

  • 4 яйця;
  • 3 болгарських перців (зелений, червоний, жовтий);
  • 200 гр. шинки;
  • 1 ріпчаста цибулина;
  • 2 середніх томатів;
  • майонез для заправки.

Приготування:

Для початку варимо круто яйця, солим трохи воду. Чистимо, розрізаємо вздовж і витягуємо жовтки в окрему тарілочку. Білки нарізаємо соломкою середньої товщини. А жовтки розтираємо в крихту. Ретельно миємо всі овочі. З перців видаляємо серцевину, а м’якоть нарізаємо соломкою. Теж робимо з шинкою і томатами. Очищену цибулину розрізаємо вздовж. Поділяємо на пір’я, нарізаємо її поздовжніми смужками. Щоб позбавити цибулю від «агресивності», заливаємо її окропом на 5-7 хвилин, а після промиваємо холодною водою.



Читайте також: Меню на Новий Рік

Тепер починаємо формувати «феєрверк». На велику плоску тарілку викладаємо по колу інгредієнти. Спочатку йде шар цибулі з шинкою, їх розкладаємо упереміш. Далі за таким же принципом розміщуємо перець і яєчні білки. Зверху по колу викладаємо часточки помідорів, між ними малюємо майонезом полосочки. Центр салату засипаємо тертими жовтками.

Відео: Як приготувати смачний салат на Новий Рік у формі Феєрверку

Новорічний Салат  «Вогненний півник»

Смачний та оригінальний салатик 2019 року у вигляді вигляді півника.

Новорічний Салат «Вогненний півник»

Інградієнти:

  • 6 свіжих яєць;
  • 0,6 кг індички;
  • 0,4 кг сиру;
  • 2 головки цибулі;
  • 0,6 кг свіжих грибочків (печериць);
  • 3 різнокольорових болгарських перцю;
  • 10 ст.л. пісного маслечка;
  • 1 пучок зелені будь;
  • 100 гр. домашнього майонезу;
  • трохи дрібної солі і перцю.

Приготування:

  • Птицю ретельно промиваємо, ріжемо невеликими прямокутними шматочками. На сковорідку з олією викладаємо м’ясо, смажимо до готовності. У процесі смаження м’ясо приправляєм перцем і сіллю. Остигнувшу індичку викладаємо на блюдо сервіровки у вигляді тулуба півня. Зверху м’ясо промазуємо майонезом.
  • В іншій сковороді паралельно з індичкою смажимо порізані кубиками печериці з цибулею. Готовий вміст солимо і перчимо до смаку. Остигнувші гриби викладаємо на м’ясо, заправляємо соусом.
    Яйця відварюємо круто, охолоджуємо. Дрібно тремо яйця в окрему ємкість. Половину яєчної маси з’єднуємо з тертим сиром, формуємо третій шар салату. Щедро промазуємо майонезом, ставимо на полицю холодильника на півгодини.
  • Болгарський перець очищаємо, нарізаємо тоненькими півкільцями. Потім яєчною масою присипаємо тулуб півня. З різнокольорових півкілець болгарського перцю робимо пишний хвостик і крило. З червоної перчини вирізаємо гребінець, борідку і лапки. Тарілку прикрашаємо гілочками свіжої зелені. З чорної оливки робимо око.

Новорічний салат з язиком і грибами

Цей салат досить простий у приготуванні і досить низькокалорійний, що не може не радувати представниць жіночої статі. Оскільки святковий стіл найчастіше перевантажений жирною і важкою їжею, то це блюдо стане справжнім порятунком для печінки.

Складові:

  • 300 гр. язика (відвареного);
  • 100 гр. маринованих грибочків;
  • 1-2 салатних огірка;
  • 1 ст.л. французької гірчиці;
  • 1 головка цибулі;
  • 1 ст.л. домашнього майонезу.

Приготування:

Язик ретельно промиваємо, замочуємо на кілька годин. Потім варимо до готовності, додавши в бульйон кружечки морквини, цибулину, різні коріння, сіль і перець. Остиглий язик очищаємо від товстої шкірки, що покриває його, і нарізаємо соломкою.

Наступним кроком буде обробка цибулі. Цибулину чистимо, нарізаємо півкільцями. Щоб він не гірчила в салаті, заливаємо на 10 хвилин окропом, додавши 1 ст.л. цукрового піску. Потім маринад зливаємо, а цибулю просушуємо.

Смачні рецепти салатів з фото на Новий Рік

Миті огірочки ріжемо соломкою. Мариновані грибочки також нарізаємо довгастими шматочками. Всі інгредієнти складаємо в миску, доводимо до бажаного смаку, додаючи потрібну кількість солі і перцю. Окремо змішуємо майонез з горчичкой, заправляємо приготовленим соусом новорічний салат. Подаємо страву в  салатнику або порційно, прикрасивши зверху гілочкою петрушки. Залишайтеся з нашим сайтом «Сільське господарство і садівництво» і у Вас усе буде смачно та корисно.