Аджика з кабачків на зиму з гірким перцем: рецепт приготування з фото
Рецепт кабачкової аджики з помідорами та перцем


Напевно, кожна господиня хоч раз в житті готувала аджику. Я ж пропоную Вам дещо змінений рецепт аджики з кабачків, яка готується дуже просто. Не пропустіть можливість заготовити кабачкову аджику на зиму.
Інгредієнти для приготування кабачкової аджики на зиму:
- Кабачки молоді 1 кг
- Помідори 1 кг
- Перець солодкий 800 г
- Часник 300 г
- Перець гострий 5 шт.
- Сіль 1,5 ст. ложки
- Оцет 9% 100 г
- Олія 100 г Із вказаної кількості інгредієнта можна приготувати трохи менше, ніж 2,5 л. аджики з кабачків на зиму.
Покроковий рецепт приготування:
Підготувати інгредієнти для аджики з кабачків на зиму. Як приготувати аджику з кабачків на зиму:
У кабачків відрізати краї і нарізати півкругами (старі кабачки потрібно очистити від шкірки). Солодкий перець очистити від насіння і нарізати невеликими шматочками. Помідори нарізати дольками. Почистити і помити часник.
Гострий перець очистити від насіння.
Всі підготовлені овочі перекрутити через м’ясорубку. У казан з товстим дном влити олію.
Туди ж додати овочеву заготівлю.
Поставити на вогонь. Довести до кипіння і посолити (не потрібно висипати відразу всю сіль, додайте 1 ст. ложку, а після того, як аджика буде готова, досоліть у міру потреби). Зменшити вогонь і варити 1 годину на повільному вогні.
Влити оцет. Стерилізовані банки наповнити аджикою з кабачків.
Накрити стерилізованими кришками і закатати. Аджика з кабачків на зиму готова. Готуйте із задоволенням!
Відео: Як приготувати аджику з кабачків в домашніх умовах
Залишайтеся з нашим сайтом «Садівництво та Сільське господарство». Вдалих заготовок і смачного!