Кабачкова ікра на зиму з майонезом: покроковий рецепт з фото
Відео: Рецепт кабачкової ікри з майонезом на зиму


Інгредієнти для приготування ікри кабачкової на зиму з майонезом:
1. часник молодий 2 головки
2. майонез 250 г
3. томатна паста 250 г
4. цукор 100 г
5. сіль 1 ст. л.
6. оцет 2 ст. л.
7. рослинне масло ½ склянки
8. кабачки молоді 3 кг
Рецепт кабачкової ікри з майонезом на зиму
Кабачки помити, перекрутити через м’ясорубку і варити 3 години на маленькому вогні.
Після закінчення цього часу додати інші складові (сіль, цукор, майонез, томатну пасту, оцет, рослинне масло, подрібнений часник) і варити ще 30 хвилин. Готову ікру помістити в підготовлені банки і закатати.
У мене вийшло 6 баночок по 0,5 л.
На цьому ми будемо прощатися сподіваємося рецепт кабачкової ікри на зиму Вам зрозумілий і Ви зможете з легкістю впоратися з цим, а взимку будете із задоволенням відкривати баночку смачної ікри з майонезом. До нових зустрічей наші шановні читачі, сподіваємося наша стаття «Кабачкова ікра на зиму з майонезом» була корисна Вам. З вами був ваш улюблений сайт Сільське господарство та садівництво.
Кабачкова ікра рецепти на зиму видео
Читайте також:
- Рецепти кабачкової ікри на зиму
- Огірки з кетчупом Торчин
- Фото рецептів кабачкової ікри
- Як маринувати огірки на зиму
