Найкращі рецепти млинців з начинкою у Великий піст 2020 року

Як приготувати смачні млинці з начинкою для Великого посту в 2020 році


Рецепти млинців з начинкою в Великий пост 2020 року

 

Найкращі рецепти млинців з начинкою у Великий піст 2020 року

 

Інгредієнти:

  • мука
  • вода
  • рослинна олія
  • сіль
  • цукор
  • сода
  • курага
  • чорнослив
  • грецькі горіхи
  • буряк
  • мед

Перед Великим постом 2020 року потрібно розібратися зі стравами, які можна ставити на стіл. Включити в меню точно необхідно пісні млинці з начинкою, рецепти яких будуть розглянуті нижче.

Пісні млинці з десертною начинкою

Пісні млинці з десертною начинкою фото.

У Великий піст в 2020 році можна подати пісні млинці з десертною начинкою. За рецептом треба буде використовувати такі компоненти, як курага, чорнослив, волоські горіхи і буряк. Вийде дуже смачно.

Інгредієнти:

  • борошно — 1,5 склянки;
  • вода — 2 склянки;
  • рослинне масло — 50 грам;
  • цукор — 1 столова ложка;
  • сіль за смаком;
  • сода — ½ чайної ложки;
  • курага — 100 грам;
  • чорнослив — 100 грам;
  • волоські горіхи — 70 грам;
  • буряк — 1 штука;
  • мед — 2 столових ложки.

Приготування:

Приготування пісних млинці з десертною начинкою

  • Спочатку зробити млинці. Для цього змішати цукор з водою і сіллю, довести до однорідності. Потім засипати борошно і добре все перемішати, прибираючи грудочки.
  • Коли тісто буде однорідним, залити в нього масло. Знову ретельно змішати.
  • Вилити масу на сковорідку, змащену олією, і підсмажити з обох сторін.
  • Буряк зварити до готовності, а чорнослив з курагою залити окропом. Подрібнити волоські горіхи.
  • Покласти інгредієнти для начинки в блендер і довести до однорідної маси. Промазати сумішшю млинці.

Подача пісних млинців з десертною начинкою

Зробити з млинців рулети, обернути їх харчовою плівкою і відправити в холодильник на півгодини.

Пісні млинці з начинкою з кабачків — покроковий рецепт приготування

Пісні млинці з начинкою з кабачків

Приготувати пісні млинці з начинкою в Великий пост 2020 року можна і за рецептом з кабачками. Нічого складного немає, тому впорається будь-яка господиня.

Для рисового відвару:

  • рис — ½ склянки;
  • вода — 800 мілілітрів.

Для начинки:

  • оливкова олія — 1 столова ложка;
  • часник — 1 зубчик;
  • ріпчаста цибуля — 1 штука;
  • кабачок — 1 штука;
  • орегано — ½ чайної ложки;
  • чорний перець — за смаком;
  • сіль — ½ чайної ложки.

Ідгредіеєнти для пісних млинців з начинкою з кабачків

Для тіста:

  • борошно — 150 грам;
  • сода — ½ чайної ложки;
  • цукор — 1 чайна ложка;
  • сіль — 0,25 чайної ложки;
  • соняшникова олія — за потребою;
  • рисовий відвар — 300 мілілітрів.

Приготування:

  • Спочатку відварити рис . Зазначену кількість крупи залити водою і довести продукт до готовності. Сіль не додавати.
  • Відцідити відвар, використовуючи сито. У розрахунку на прописану кількість інгредієнтів знадобиться 300 мілілітрів відвару.
  • Зробити тісто. До борошна покласти соду. Почекати, поки рисовий відвар злегка охолоне (він все одно повинен залишитися гарячим). Змішати його з сіллю і цукром. Потім акуратно ввести муку. Готове тісто має бути не дуже густим.

Приготування пісних млинців з начинкою з кабачків

  • Ввести 50 мілілітрів рослинного масла та все ретельно перемішати. Як тільки тісто досягне необхідної кондиції, залишити його на 15 хвилин.
  • Сковорідку змастити маслом і ретельно прогріти. Підкласти в тісто ще трохи борошна, після чого помістити його на сковорідку. Підсмажити млинець з двох сторін.
  • Кабачок вимити і нашаткувати кубиками невеликого розміру.
  • Вилити в сотейник оливкову олію, підігріти і відправити туди подрібнений часник. Через хвилину кинути в сковорідку нашатковану цибулю. Довести до золотого відтінку, після чого ввести кабачок. Підсолити і приправити орегано. Потім покласти рис, потомить начинку дві хвилини.
  • Акуратно викласти начинку в млинці і загорнути їх. Покласти все на сковорідку, смажити до отримання красивої скоринки.

Пісні млинці із зеленню та картоплею — рецепт приготування

Пісні млинці з зеленню і картоплею

 

 

Пісні млинці з начинкою із зелені та картоплі виглядають цікаво і красиво. Рецепт дозволяє порадувати домочадців смачним блюдом в Великий пост 2020.

Інгредієнти:

  • вода — 3 склянки;
  • борошно — 2,5 склянки;
  • рослинне масло — ¼ склянки;
  • сода — ½ чайної ложки;
  • сіль за смаком;
  • зелень — 20 грам.

Для начинки:

  • картопля — 2-3 штуки;
  • болгарський перець — 100 грам;
  • оливкова олія — 3 столові ложки;
  • морська сіль — 1 щіпка.

Інгредієнти для пісних млинців з зеленню і картоплею

Приготування:

  • Почистити картоплю і відправити в киплячу воду з сіллю. Відварити на помірному вогні. Потім воду злити і зробити з картоплі пюре.
  • У перцю зрізати плодоніжки, витягти насіння. Нашаткувати дрібніше.
  • Трохи пом’яти пюре і перець, влити оливкове масло. При бажанні посолити.
  • Зелень нарубати якомога дрібніше і покласти в підходящу посудину. Залити водою і рослинним маслом. За смаком посолити. Внести соду (гасити не потрібно).
  • Додати в масу борошно, не забуваючи помішувати тісто. За структурою воно в підсумку повинно нагадувати вершки.
  • Сковорідку змастити маслом і прогріти. Вилити тісто і розподілити якомога більш рівномірно.
  • Обсмажити млинці з обох сторін. Як тільки вони будуть готові, викласти на них пюре з перцем. Загорнути кожен млинець трикутником і подати.

Приготування пісних млинців з зеленню і картоплею

Дуже смачні і незвичайні рецепти варення з яблук ми Вам пропонуємо спробувати. Що може бути ще смачніше взимку ніж ароматне і смачне варення з яблук. Рецепти з фото в нашій статі.

Індійські пісні млинці з начинкою — кулінарний рецепт

Коли починається Великий піст, потрібно серйозно задуматися про меню. В індійській кухні є рецепт пісних млинців з начинкою з коріандру. Це відмінна можливість урізноманітнити звичний раціон і спробувати щось нове в 2020 році.

Індійські пісні млинці з начинкою

Інгредієнти:

  • пшеничне борошно — 300 грам;
  • червоний перець — ¼ чайної ложки;
  • сіль — 1 чайна ложка;
  • зелень — 2 столових ложки;
  • коріандр — 1 столова ложка;
  • тепла вода — 500 мілілітрів;
  • топінамбур — 1 штука;
  • яблуко — 1 штука;
  • рослинне масло (або соєве молоко) — 150 мілілітрів;
  • заморожена селера — за смаком;
  • хрін — за смаком;
  • рослинне масло — 2 столових ложки.

Приготування індійських пісних млинців з начинкою фото.

Приготування:

  • Перемішати сухі інгредієнти, крім червоного перцю, в одній посуді. Повільно ввести теплу воду, помішуючи продукт. Повинна вийти рідкуватий маса.
  • Влити олію і ввести червоний перець. При бажанні його кількість можна збільшити (для любителів гострої їжі). Добре все замішати і прикрити тканиною. Залишити на півгодини-годину.
  • Топінамбур (крім нього і замість нього для начинки можна використовувати йогурт) і яблуко позбавити від усього зайвого і ошпарити їх окропом. Потерти їх на крупній тертці.
  • Щоб зробити соус, потрібно змішати соєве молоко або рослинне масло з хріном, сіллю і заморожениою селерою. Якщо пост не строгий, можна замість соєвого молока використовувати кефір.
  • Соус і терті інгредієнти перемішати. Це буде начинка.

Готуємо млинці з начинками

  • Прогріти сковорідку з рослинним маслом і в центр налити тісто. Розподілити масу якомога рівніше.
  • Як тільки один бік млинчика прожариться, перевернути його і на половину викласти начинку. Другою половиною закрити і злегка притиснути по краях. Довести до повної готовності.

Рецепт пісних млинців з гречкою

Пісні млинці з начинкою з гречки і грибів займуть почесне місце на столі, накритому на Великий піст в 2020 році. Рецепт простий.

Пісні млинці з гречкою

Інгредієнти:

  • борошно — 250 грам;
  • цукор — 4 чайних ложки;
  • мінералка з газом — 500 мілілітрів;
  • сіль морська — за смаком;
  • рослинне масло — для смаження.

Для начинки:

  • гречка — 250 грам;
  • вода — 200 грам;
  • ріпчаста цибуля — 1 штука;
  • печериця у власному соку — 100 грам;
  • рослинне масло — за потребою;
  • сіль за смаком.

Ігредієнти пісних млинців з гречкою

Приготування:

  • Борошно просіяти з сіллю і змішати з цукром. Акуратно додаючи воду, приготувати тісто, яке буде нагадувати по структурі сметану. Прикрити плівкою і дати постояти в теплі протягом 40 хвилин.
  • Прогріти сковорідку і влити в неї трохи рослинного масла. Влити ополоник тіста і рівномірно розподілити. Смажити протягом півтори хвилин.
  • Потім млинець перевернути і підсмажити протягом хвилини. Аналогічним чином зробити всі млинці.
  • Гречку перебрати, вимити і підсмажити на сухій сковорідці. Крупа повинна стати золотистою.
  • Закип’ятити в каструлі воду з сіллю і рослинним маслом. Туди відправити гречку і закип’ятити. Прибрати пінку, зменшити вогонь і відварити до вбирання води.
  • Почистити і вимити цибулю, нарубати кубиками. Підсмажити так, щоб вона стала золотистою. Змішати в одному посуді з гречаною крупою і підсолити, якщо треба.

Подача пісних млинців з гречкою

  • Кожен млинець наповнити начинкою і загорнути конвертиком.
  • Зігріти сковорідку з рослинним маслом і відправити в неї млинці гладкою стороною вгору. Смажити з кожного боку півтори хвилини.

Пісні млинці з капустою — як приготувати у Великий піст в 2020 році

Великою популярністю користується рецепт пісних млинців з начинкою з капусти. У Великий піст в 2020 році безперечно варто приготувати цю страву.

Пісні млинці з капустою

Інгредієнти:

  • борошно — 9 столових ложок;
  • вода — 550 мілілітрів;
  • цукор — 20 грам (за бажанням);
  • сіль — 8 грам;
  • сухі дріжджі — 8 грам;
  • рослинне масло — 45 мілілітрів.

Для начинки:

  • капуста — 300 грам;
  • рослинне масло — 20 мілілітрів;
  • чорний перець і сіль — за смаком.

Приготування пісних млинців з капустою

Приготування:

  • У підходящий посуд вилити підігріту воду і засипати туди цукор і дріжджі. Як тільки дріжджі розпустяться, розмішати масу.
  • Внести сіль і борошно. Приготувати  рідкувате тісто. Грудочок бути не повинно.
  • Прикрити посуд кришкою і прибрати в тепло. Потрібно дати тісту настоятися.
  • У цей час можна зробити начинку. Капусту позбавити від усього зайвого і тонко нарубати.
  • Підсолити овоч і злегка прим’яти руками. Завдяки цьому капуста стане м’якшою.
  • Обсмажити овоч на сковорідці з маслом. Щоб не підгорів, додати столову ложку води. Довести до м’якості. За бажанням додати чорний перець.
  • Як тільки тісто підніметься, додати в нього масло і ретельно змішати. Почекати ще трохи, поки воно підійде.

Подача пісних млинців з капустою

  • Сковорідку для готування млинців змастити маслом і відправити туди трохи тіста. Розподілити рівномірно. Підсмажити спочатку з одного боку, а потім з іншого.

У кожен млинець викласти капусту і загорнути рулетиком. Подавати найкраще в теплому вигляді, хоча і в холодному це блюдо не менше смачне.

Хоча деяким господаркам здається, що пісні млинці неможливо приготувати смачно, представлена підбірка рецептів як раз допоможе порадувати домочадців дуже апетитними закусками. Начинку можна варіювати на свій розсуд, готуючи її як з овочів, так і з фруктів — тут все залежить від смаку і переваг.

Відео: Смачні млинці на мінеральній воді з різними начинками

Ще більше цікавої та корисної інформації про рецепти ви можете знайти на нашому сайті xpert.com.ua