Рецепт: огірки з кетчупом Чилі Торчин на зиму
Рецепт консервованих огірків з кетчупом Чилі Торчин


Огірки з кетчупом Чилі Торчин — це новинка, яка приємно порадує любителів хрустких і гострих огірочків. Приємна нотка гостроти, помірна кислинка і огірочки з роду експериментальних швидко перейдуть в улюблені. Простий рецепт без стерилізації допоможе Вам в короткі терміни впоратися з консервацією огірків, а взимку отримувати максимум задоволення від неповторного смаку.
Консервовані огірки з кетчупом Чилі Торчин по простому рецепту:
Перед тим як приступити до консервації рекомендуємо підготувати всі інгредієнти.
Вам знадобляться:
— Вода — 1,3 літра
-пачка кетчупу Чилі Торчин
— Огірки — 2 кг
— Сіль — 2 ст.л
— Цукор — 1 ст.л
— Перець горошком
— Оцет 9%
— Хрін, зелень, часник.
Покроковий рецепт як консервувати огірки з кетчупом

Рецепт консервованих огірків з кетчупом Чилі Торчин
- Помийте огірки і обріжте кінчики. Після цього рекомендуємо залити огірки водою і залишити на пару годин, щоб вони ввібрали воду і потім були хрусткими.
- На дно трилітрового бутля покладіть зелень, часник, перець горошком, хрін. Робіть все як на звичайні мариновані огірки.
- Приступайте до викладання огірочків. Намагайтеся, щоб не було порожнеч і викладайте обережно, тоді консервація буде виглядати привабливо в закритому вигляді.
- Закип’ятіть воду і залийте огірки в банку. Накрийте кришкою і залиште постояти на хвилин 10-15.
- Злийте воду назад в каструлю. Додайте у воду сіль, цукор і оцет. Видавіть туди ж кетчуп. Все перемішайте і дочекайтеся закипання.
- Залийте знову огірки, але вже отриманою сумішшю на кроці 5.
- Закрутіть банку залізною кришкою, переверніть і накрийте ковдрою. Огірки добре пропаряться і не підірвуться навіть без стерилізації.
- Після того як банки охолонуть, віднесіть їх в комору або підвал.
Дану консервацію не потрібно стерелізовути. Рекомендуємо лише обдати окропом банки і прокип’ятити залізні кришки. Можете скористатися іншим способом підготовки посуду під закрутки на зиму, наприклад, просушування в духовці.
Пікантні огірочки з кетчупом Чилі Торчин готові. Хоча в перший раз такий рецепт буде для Вас справжнім експериментом, в майбутньому Ви його порекомендуєте друзям і рідним. Простий покроковий рецепт допоможе Вам швидко освоїти ази консервації і в зимовий період здивувати всіх неповторними огірками.
Огірки з кетчупом Чілі рецепт відео
На цьому ми будемо прощатися сподіваємося консервовані огірки з кетчупом Чілі Торчин, рецепт Вам зрозумілий і Ви зможете з легкістю впоратися з цим, а взимку будете із задоволенням відкривати баночку з такими смачними і пікантними огірочками. До нових зустрічей наші шановні читачі, сподіваємося наша стаття «Рецепт консервованих огірків з кетчупом Чилі Торчин» була корисна Вам. З вами був ваш улюблений сайт «Сільське господарство та садівництво«.
