Як зробити малосольні огірки: швидкий рецепт з фото
Приготування малосольних огірків: кулінарний рецепт з фото


1. Спочатку промиваємо огірки і заливаємо холодною водою, залишивши їх так на 2 години. При застосуванні даної процедури огірки будуть твердими і хрустящими.
2. Поки наші огірки замочуються у холодній воді, ми готуємо спеції. Беремо часник, чистим його, потім нарізаємо невеликими шматочками червоний перчик, чистимо корінь хрону і теж нарізаємо невеликими шматочками.
3. Наступним етапом на дно каструльки беремо і викладаємо наші спеції. На спеції викладаємо огірки, на верх, знову спеції. І так далі.
4. Виклавши наші огірки та спеції до каструльки, приступаємо до приготування розсолу. На 1 літр води беремо 2 ложки солі (бажано без гірки), потім приготований розсіл додаємо до огірків. Потрібно, щоб розсіл залив повністю огірки.
5. Після цього беремо листя хрону і накриваємо зверху наші огірки. Бажано, щоб листя було чимало від цього залежить чи будуть огірки хрумкими чи ні. По бажанню можна додати листя смородини чи вишні.
Читайте також: Огірки з кетчупом Чилі Торчин
До відома: Заливати наші огірки можна 2 способами
1. Гарячею водою (будуть готові через добу)
2. Холодною водою (будуть готові через 3 дні)
Інгредієнти
- Огірки 600-700 гр
- Часник 2-3 зубчики середнього розміру
- Хрін (корені і листя) 3-4 шт
- Перець червоний гіркий 1 шт
- Кріп 1/2 пучка
- Сіль (велика, що не йодована) 2 ложки бажано без гірки)
- Вода 1 літр
Приготування малосольних огірків відео
На цьому ми будемо прощатися сподіваємося що Ви зрозуміли як зробити малосольні огірки і зможете з легкістю впоратися з приготуванням малосольних огірочків, а взимку будете із задоволенням відкривати баночку з такими смачними і пікантними огірочками. До нових зустрічей наші шановні читачі, сподіваємося наша стаття «Як зробити малосольні огірки» була корисна Вам. З вами був ваш улюблений сайт «Сільське господарство та садівництво«.